Sikkerhed i et nyt lys:

Den første desinficerende UV-C-lampe som er uskadelig for mennesker
Far UV-C-lampen fra UV-Medico, UV222™, deaktiverer op til 99,9 procent af vira og patogene mikroorganismer uden at skade menneskers hud eller øjne. Med en unik kombination af Far UV-C-lys og sikkerhedsfilterteknologi er lampen et gennembrud for desinfektion af områder og lokaler, hvor mennesker er til stede.

 
 

UV222™ fra UV Medico er den første uskadelige UV-C-lampe

Far UV-C-lampen udleder en bestemt type UV-C-lys, som i de korrekte doser og i kombination med vores patenterede sikkerhedsfilter er uskadelig for mennesker.

Uskadelige doser

  UV222™ udleder Far UV-C-lys i en bølgelængde af 222 nanometer (nm) i uskadelige doser. De doser Far UV-C-lys, som UV222™ udleder, er i fuld overensstemmelse med Arbejdstilsynets retningslinjer for optisk stråling og EU's direktiv om eksponeringsværdier for optisk stråling i forhold til helbred og sikkerhed. Doserne er ligeså i fuld overensstemmelse med retningslinjerne fra The International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP) and The American Conference of Governmental Industrial Hygienists (ACGIH).

Autoriseret installation

 UV222™ bliver altid monteret og installeret af en installatør, som er autoriseret af UV Medico. Når lampen er installeret og klar til brug, er den programmeret til kun at udlede uskadelige doser Far UV-C-lys. Brugeren af UV222™ kan ikke ved et uheld komme til at ændre lampens indstillinger, så den begynder at udlede skadelige doser UV-C-lys.

Ingen skade på hud eller øjne

Flere uafhængige forskningsprojekter har dokumenteret, at i de korrekte doser kan Far UV-C-lys af en bølgelængde på 222 nm deaktivere vira og patogene mikroorganismer uden at gøre skade på menneskers levende væv eller øjne. UV222™ udleder kun de korrekte doser Far UV-C-lys.


Mere info

Læs også